Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

DeWALT

    DEWALT® е водещ американски производител на индустриални електроинструменти,  включващи безкабелни и кабелни перфоратори, ъглошлайфи, фрези, винтоверти, циркуляри,  лазерни нивелири, прободни триони и такери, както и циркулярни дискове, дискове за метал и свредла за бетон, абразиви, накрайници за завинтване и др.  DEWALT® представиха първите 54V електроинструменти от серията си FlexVolt, съчетаващи предимствата на безкабелните и кабелни инструменти - мощност и издръжливост. Иновативните 54V 6Ah батерии могат да се ползват и с 18V машини.

 

https://www.dewalt.com/

271
продукти

Makita

       MAKITA е  лидер на световния пазар в производството на ръчни електроинструменти за дома и на професионални машини за индустриално приложение.  Първият електроинструмент MAKITA e представен през 1958г. Днес MAKITA е един от най-големите производители на електроинструменти със заводи по цял свят където се  произвеждат над 600 различни модела електроинструменти.

https://www.makita.bg/

364
продукти

Knipex

   Фирма KNIPEX е основана през 1882 г. от К. Густав Пуч като малка 
ковачницаза клещи. През 1942 г. негов наследникрегистрира марката „Knipex“. 
С напредване в годините производствените операции стават все 
по-автоматизирани и иновациите на продуктите придобиват все по-голямо 
значение. KNIPEX днес е водещата марка за клещи в света.

https://www.knipex.com/nc/bg/produkti/

357
продукти

Nuair

        NUAIR е италианска фирма, сред най-големите производители на ротационни винтови компресори и несъмнено номер едно в производството на бутални въздушни компресори. Благодарение на непрекъснатите инвестиции в най-новите технологии, заедно с уникален динамизъм и иновации, NUAIR се стреми да разшири още повече своя пазарен дял .

https://www.nuair.it

15
продукти

Bosch

   Bosch е създадена  на 15 ноември 1886 г. в Щутгарт от немския предприемач и инженер Роберт Бош. Към днешна дата е световен лидер  в производството и предлагане на акумулаторни,електроинструменти, консумативи и измервателни уреди.

 

 

https://www.bosch.bg/

146
продукти

Hikoki

      HiKOKI е една от най-големите компании в света за производство- основно на електроинструменти. Тя е новият бранд на Hitachi.

https://www.hikoki-powertools.com/

350
продукти

Black&Decker

   С първият си регистриран патент през 1916 г.  за преносима електрическа бормашина Black & Decker ,  се нареждат на едни от първите места по иноваторство в редиците на производители на ел.инструменти. И днес те предлагат практични решения за индустрията и домашния майстор.
 

https://www.blackanddecker.com/

33
продукти

Wolfcraft

    WOLFCRAFT  е водещ производител на инструменти и аксесоари . Фирмата е основана през 1949 г.от Robert Wolff .  Предлаганите от нас продукти са съпроводени с перфектно качество, надеждност, здравина и достъпни цени.

https://www.wolfcraft.com/en/

439
продукти

Pinie

        От основаването си през 2000 г. до днес фирма Pinie Lubna Ltd. е фокусирана в производството и търговия на дърводелски инструменти .
Първоначално под тази марка са произвеждани дървени дръжки, а през 1932 г. стартира производството на дърводелски рендета.
Продуктовата линия включва над 500 различни продукта, главно дърводелски инструменти – дърводелски рендета, измервателни инструменти, стяги, клинове, дърводелски аксесоари; кутии за инструменти; дървени чукове, инструменти за монтаж на подови настилки, дърводелски и ключарски работни маси; работни пейки; зидарски инструменти; дървени сглобки и др.
Продуктите покриват най-високите критерии за качество и са произведени от висококачествено  дърво.

https://pinie.cz/en/

51
продукти

REM Power

   REM Power е основана през 1997 г. с централа в Дюселдорф- Германия. Няколко години по-късно тя се насочва активно към пазарите от Средна и Югоизточна Европа.  Продуктовият каталог на Rheinland Elektro Maschinen Group включва въздушни компресори, водоструйни машини за студена и гореща вода (задвижвани с електродвигател или двигател с вътрешно горене), машини за почистване на алеи, тротоари, площади и други открити площи, водни помпи, дървообработващи машини, инверторни заваръчни апарати, промишлени прахосмукачки, подопочистващи машини, снегорини и др.

https://www.rem-maschinen.com/

15
продукти

Sola

       Повече от 70 години фирма SOLA произвежда прецизни измервателни инструменти подпомагащи работниците на строителните обекти. Техният подход е да разработват и непрекъснато оптимизират продукти си, възможно най-близо до изискванията на потребителите. Като лидер на световният пазар за измервателни инструменти , те предлагат разнообразна продуктова гама, включваща нивелири, мастари, дълги и къси ролетки, ъгли, маркиращи инструменти и  лазерни измерватели на разстояние .

https://www.sola.at/en

134
продукти

Kapro

  KAPRO Industries има дългогодишен опит в производството на нивелири, рулетки и измервателни инструменти. Фирмата е световен лидер в производството на продукти с изключително високо качество. С всеки изминал ден продуктовата гама се разширява и се повишава компетентност и отзивчивостта на фирмата към желанията на нейните клиенти. Високото качество на продуктите на KAPRO е доказано и със сертификатът за съответствие с международните стандарти ISO 9002, и немския сертификат VPA издаден за определени модели професионални инструменти. Отделът за контрол на качеството на продукцията се грижи за прецизността на всеки измервателен инструмент, който напуска фабриката. KAPRO разполага с модерни технологии за контрол на качеството. През последните  години Kapro въвежда на пазара някои от най-революционните патентовани нововъведения като Plumbsite® страничен визьор, POSTRITE®-сгъваем нивелир и TOPGRADE™-професионален нивелир.

https://kapro.com/

8
продукти

Stihl

        Компанията STIHL е основана през 1926 г. в град Вайблинген, Германия. Освен STIHL, компанията използва и търговската марка VIKING.След като през 1926 г. завършва машиностроителен факултет в Щутгарт, инженерът Андреас Щил основава фирмата „A. Stihl Ingenieursbüro“ за производство на парни котли и перални машини. С първите си спечелени средства предприемачът създава верижен трион с електродвигател и след известно време успява да го предложи на пазара. Този трион тежи 48 kg и с него трябвало да работят двама работници заради голямото му тегло. През 1929 г. верижният трион вече е с бензинов двигател. 12г. по-късно моторния трион с марка STIHL е бил провъзгласен в ранг най-добра марка в света. Сега фирма STIHL е производител  на моторните триони , отрезни машини за асфалт и бетон и техника за горското стопанство.

https://www.stihl.bg/

0
продукти

Viki-B

 

       Заваръчни и заваръчна техника от български производител.

“ВИКИ Б” e на пазара от 1995 г. Те са  единствения български производител на зарядна и заваръчна техника.

 

Защо апаратите на ВИКИ-Б

 

Реални параметри:

Гарантиранция за реални параметри – режим на продължителност на работа и ток.

 

Добри цени:

Перфектен баланс на съотношението цена-качество.

 

Светкавичен сервиз:

Единственият в страната сервиз, който oсигурява ремонт в рамките само на 2 часа.

 

Европейско качество:

100% европейско качество на всички  апарати.

https://viki-b.com/

4
продукти

Gardena

     Gardena e предпочитаната марка за милиони хора по света, които се занимават с градинарство и озеленяване. Tq предлага пълна гама от всичко, което е необходимо за тази дейност – механични , акумулаторни и електрически инструменти, помпи, маркучи, струйници и разпръсквачи,ръкавици и аксесоари за градината в повече от 90 страни по света.

https://www.gardena.com/bg/

13
продукти
2
продукти

  Важно: Можем да променяме цени, снимки, характеристики и спецификации без предизвестие. Възможно е разминаване между снимките в сайта и реалния продукт, което не води до промяна в характеристиките и параметрите му. Не носим отговорност за типографски и илюстративни грешки. Цените в сайта са в български лева с включен 20% ДДС.

Нови продукти

Най-продавани