Научете първи за нашите промоции!

 

 

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай първи нашите промоции и специални предложения!

 

 

Съгласявам се предоставените от мен лични данни да се обработват за целите на абонамент и се запознах с Политика за личните данни .

       

           

 

 

Количка

0 артикула

Категории

Намери продукти по

Начало Марки

Stihl

Филтри

Stihl

        Компанията STIHL е основана през 1926 г. в град Вайблинген, Германия. Освен STIHL, компанията използва и търговската марка VIKING.След като през 1926 г. завършва машиностроителен факултет в Щутгарт, инженерът Андреас Щил основава фирмата „A. Stihl Ingenieursbüro“ за производство на парни котли и перални машини. С първите си спечелени средства предприемачът създава верижен трион с електродвигател и след известно време успява да го предложи на пазара. Този трион тежи 48 kg и с него трябвало да работят двама работници заради голямото му тегло. През 1929 г. верижният трион вече е с бензинов двигател. 12г. по-късно моторния трион с марка STIHL е бил провъзгласен в ранг най-добра марка в света. Сега фирма STIHL е производител  на моторните триони , отрезни машини за асфалт и бетон и техника за горското стопанство.

1

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

  Важно: Можем да променяме цени, снимки, характеристики и спецификации без предизвестие. Възможно е разминаване между снимките в сайта и реалния продукт, което не води до промяна в характеристиките и параметрите му. Не носим отговорност за типографски и илюстративни грешки. Цените в сайта са в български лева с включен 20% ДДС.

Избрани продукти

Нови продукти